ZabaLab Panduja - Pandoro a lískooříškový krém ve sklenici, 550g + 200g (750 g)
Vánoční koláč z Itálie!
713,83 Kč 799,00 Kč -11%
(951,77 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
Vlastnosti
- 1x Pandoro (550 g)
- 1x lískooříškový krém (200 g)
Produkt č. IMT-PAN2, Obsah: 750 g, EAN: 8052109360075
Popis
Pandoro, typický italský vánoční koláč z nadýchaného kynutého těsta, se připravuje z másla, cukru a čerstvých vajec od slepic z volného chovu. Alberto Machetti se inspiroval pravou pralinkovou klasikou ze svého rodného města a vykouzlil inovativní verzi klasického koláče Pandoro. Výsledkem je chutný produkt ve tvaru Gianduiotto. Tento koláč, posypaný kakaovým práškem, bude ozdobou Vašeho příštího kávového dýchánku. Součástí sady je jemný krém z lískových oříšků z Piemontu.
Značka (výrobce): | ZabaLab |
---|---|
Informace ke skladování: | Skladujte na chladném a suchém místě., Po otevření uchovávejte v chladu. |
Složení
Cremá Nocciola
- 40 % pasta z piemontských lískových oříšků IGP
- surový řepný cukr
- čistý máslový tuk
- kakaový prášek
- plnotučné mléko v prášku
- prášek z vanilkového lusku
Pandoro
- pšeničná mouka
- 23 % vejce
- 20 % Máslo
- cukr
- kvásek
- pšeničná mouka
- voda
- emulgátor
- mono- a diglyceridy mastných kyselin (E471)
- 1 % plnotučné mléko
- kakaové máslo
- sůl
- aroma
Nutriční hodnoty
Cremá Nocciola
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 2481,5 / 592,7 kj / kcal |
tuk | 42,8 g |
nasycené mastné kyseliny | 12,7 g |
sacharidy | 41,7 g |
cukr | 38 g |
bílkoviny | 8,4 g |
sůl | 0,07 g |
Pandoro
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1570 / 375 kj / kcal |
tuk | 18,9 g |
nasycené mastné kyseliny | 10,5 g |
sacharidy | 48,9 g |
cukr | 24,6 g |
bílkoviny | 5,4 g |
sůl | 0,58 g |