Bake Affair Bio křehké těsto, 335 g

Lahodná chuť!

149,59 Kč 170,00 Kč -12%

(446,54 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 335 g

skladem

Doručení do úterý, 08. dubna, pokud objednáte do středa do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • na 1 sladký koláč
  • vhodné i na sušenky
  • potřeba málo čerstvých surovin

Produkt č. BAF-353, Obsah: 335 g, EAN: 9120101512439

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Bake Affair Bio křehké cukroví, 335 g

Bake Affair Bio křehké těsto - 335 g Bio křehké cukroví, 335 g
Bake Affair Bio křehké těsto - 335 g 149,59 Kč (446,54 Kč / kg)
Bake Affair Bio křehké cukroví, 335 g 137,88 Kč (446,54 Kč / kg)
Celková cena: 287,47 Kč
Popis

Mnoho amatérských pekařů se křehkému těstu vyhýbá. Se směsí na pečení od Bake Affair z nejlepších bio surovin (přirozeně bez umělých přísad a bez GMO) k tomu již není důvod. Díky velmi snadné přípravě si nyní můžete pochutnat na jemných domácích koláčcích nebo sušenkách!

Na 1 koláč nebo 2 plechy sušenek z křehkého těsta potřebujete

  • 1 dózu bio směsi na křehké těsto
  • 165 g studeného másla
  • 1 vejce (pouze žloutek)
  • v závislosti na typu sušenky: náplň nebo dekoraci podle potřeby

Doba odpočinku těsta: nejméně 60 minut.

Doba pečení

  • koláčky - přibližně 10 minut při 190 °C / v případě horkovzdušné trouby přibližně 30 minut při 170 °C;
  • sušenky - přibližně 10 - 15 minut při 170 °C.

Postup

  • otevřete uzávěr, vysypte směs na pečení do dostatečně velké mísy nebo kuchyňského robotu/Thermomixu;
  • nakrájejte 165 g studeného másla na malé kousky; do směsi na pečení přidejte kousky másla a žloutek;
  • těsto rychle uhněťte (max. 2 - 3 minuty) ručně, pomocí kuchyňského robotu nebo Thermomixu do hladka;
  • těsto zabalte do potravinářské fólie a nechte ho chladit alespoň 60 minut nebo přes noc;
  • předehřejte troubu na příslušnou teplotu; koláčovou formu nebo plech vymažte tukem nebo vyložte pečicím papírem; pracovní plochu a těsto posypte trochou mouky;
    • koláč - těsto tence rozválejte; musí být větší než plech, abyste mohli zvednout okraje; těsto vložte do formy a několikrát do něj píchněte vidličkou; těsto předpečte v troubě vyhřáté na 190 °C po dobu přibližně 10 minut.

Náš tip

  • před pečením těsto přikryjte pečicím papírem a zatěžkejte ho sušenými fazolemi nebo hráškem, aby nevykynulo;
  • po předpečení můžete teplotu snížit na 170 °C; předpečené těsto naplňte připravenou náplní a koláč pečte dalších 30 minut.
    • sušenky - těsto rozválejte na pomoučněné pracovní ploše na tloušťku přibližně 5 mm; vytvarujte jej podle potřeby a položte na připravené plechy; v závislosti na velikosti sušenek trvá jejich pečení přibližně 10 až 15 min; jsou hotové, když jsou lehce opečené; doporučujeme vkládat plechy do trouby po jednom na prostřední polici a ne je péct současně; hotové sušenky můžete libovolně zdobit nebo plnit cukrovou nebo čokoládovou polevou, barevnými cukrovými perličkami nebo posypem, džemem apod.
Značka (výrobce): Bake Affair
Značka kvality: Austria Bio Garantie, EU/bio označení mimo EU
Původ: Rakousko
Může obsahovat: A - lepek
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv, bez palmového oleje
Složení

pšeničná mouka[1], moučkový cukr[1], vanillínový cukr[1]

  1. z kontrolovaného ekologického pěstování
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1507 / 360 kj / kcal
tuk 0,8 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
sacharidy 79 g
  z toho cukr 26 g
vláknina 2,6 g
bílkoviny 7,9 g
sůl 0 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Bake Affair Bio křehké těsto (čeština)

1 hodnocení v jiných jazycích

1,0 z 5 hvězdiček
5 hvězdiček
0 (0%)
4 hvězdičky
0 (0%)
3 hvězdičky
0 (0%)
2 hvězdičky
0 (0%)
1 hvězdička
1 (100%)

1 hodnocení

Zatím neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 1 hodnocení v jiných jazycích.


Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder