Classic Ayurveda Bio celý anýz
Anýz pro hvězdnou kuchyni
Vyprodáno.Tento produkt již není v našem obchodě nabízen.
Popis
Drobný dotek pro kari
Koření pochází z jižní Číny, Indie, Vietnamu, Laosu, Filipín a Karibiku. Čína zná a oceňuje anýz jako koření a léčivou rostlinu již 5000 let. V Indii a Číně jsou tobolky oblíbeným kořením do drůbežích a masových pokrmů.
Anýz v kuchyni
Sladce pikantní anýz dodává směsím kari speciální nádech. V západní kuchyni se používá celý nebo mletý, zejména při vánočním pečení - čistý nebo obsažený ve směsích koření. Bez ohnivého anýzového aroma se neobejde žádné svařené víno ani vánoční punč. Stejně dobře se však hodí i ke švestkovému džemu, jablečnému kompotu nebo pudinku.
Značka (výrobce): | Classic Ayurveda |
---|---|
Původ: | Čína |
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Classic Ayurveda Bio celý anýz (čeština)
5 hvězdiček | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 0 | (0%) |
3 hvězdičky | | 0 | (0%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
1 hodnocení
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.