Ölmühle Fandler Verjus - šťáva z mladých hroznů
Jemný ocet, jemnější než citronový!
Vyprodáno.Tento produkt již není v našem obchodě nabízen.
Popis
Verjus je kyselá šťáva, která se vyrábí lisováním hroznů. Je mnohem jemnější než ocet a je oblíbeným kořením ve francouzské, turecké a íránské kuchyni. Verjus se vyrábí z ne zcela zralých hroznů a je příjemnou alternativou octa, citronu nebo vína. Má nízký obsah kalorií, je veganský a představuje přírodní zvýrazňovač chuti.
Verjus je v kuchyni velmi všestranný! Hodí se do salátů, ke zjemnění omáček, polévek a dušených pokrmů, k drůbeži, rybám nebo grilovaným pokrmům, k nakládání zeleniny a ovoce, k mořským plodům a k výrobě chutney a grilovacích omáček.
Značka (výrobce): | Ölmühle Fandler |
---|
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Ölmühle Fandler Verjus - šťáva z mladých hroznů (čeština)
4 hodnocení v jiných jazycích
5 hvězdiček | | 6 | (100%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 0 | (0%) |
3 hvězdičky | | 0 | (0%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
6 hodnocení
Dosud neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 4 hodnocení v jiných jazycích.
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.