Antonio Mattei - tradiční italské pečivo
Pečivo s mandlemi podle toskánského receptu z roku 1858!
Antonio Mattei: 7 produktů
-
Mattei Toskánské mandlové pečivo, 500 g
- čerstvá vejce, mandle a piniové oříšky
- skvěle doprovází kávu, čaj, kakao a víno
- chutná celé rodině
-
Mattei Toskánské mandlové sušenky v retro dekorativní dóze, 300 g
- tradiční křehké pečivo
- čerstvá vejce, mandle a piniové oříšky
- atraktivní retro kovová dóza
-
Mattei Toskánské mandlové pečivo s pistáciemi, 125 g
- vejce z volného chovu
- původní receptura z roku 1858
- skvěle doprovází kávu a Vin Santo
-
Mattei Toskánské pečivo s hořkou čokoládou, 250 g
- kousky hořké čokolády
- z čerstvých vajec
- potěší milovníky kávy i vína
-
Mattei Toskánské sušenky s lískovými oříšky, 250 g
- s celými piemontskými lískovými oříšky
- originální toskánská receptura
- ke svačince
-
Mattei Toskánské mandlové sušenky v kulaté plechové dóze, 500 g
- křupavý drobivý požitek s piniovými oříšky
- nezměněná tradiční receptura
- atraktivní kulatá kovová dóza
-
Mattei Toskánské mandlové pečivo v krabičce, 200 g
- nádherné balení
- s mandlemi a piniovými oříšky
- skvěle doprovází kávu, čaj a vína
Všechny ceny zahrnují DPH
Slavné Biscotti di Prato a Cantuccini La Mattonella z tradiční pekárny Antonio Mattei přivádějí k nadšení fanoušky po celém světě! Jemné mandlové sušenky pocházejí z italské provincie Prato. Původní receptura, již od roku 1858, spojuje toskánský přístup k životu s jeho nejsladšími stránkami: výtvory s mandlemi, piniovými oříšky, pistáciemi nebo piemontskými lískovými oříšky jsou oblíbenou přílohou ke kávě a čajovým specialitám, ale skvěle ladí i s poklady z dobře vedených vinných sklepů, například s Vin Santo a Proseccem.
Křehké pečivo se tradičně peče dvakrát, zjemňuje se tajným kořením a díky celým lískovým oříškům, mandlovým jádrům nebo pistáciím, je křupavým potěšením. Používají se pouze vejce z volného chovu; v originální receptuře zkrátka není místo pro konzervanty, živočišné ani rostlinné tuky!