Antonio Mattei - tradiční italské pečivo

Pečivo s mandlemi podle toskánského receptu z roku 1858!

Filtrovat a seřadit

Ceny Výživa
Filtr

Antonio Mattei: 7 produktů

Všechny ceny zahrnují DPH

Slavné Biscotti di Prato a Cantuccini La Mattonella z tradiční pekárny Antonio Mattei přivádějí k nadšení fanoušky po celém světě! Jemné mandlové sušenky pocházejí z italské provincie Prato. Původní receptura, již od roku 1858, spojuje toskánský přístup k životu s jeho nejsladšími stránkami: výtvory s mandlemi, piniovými oříšky, pistáciemi nebo piemontskými lískovými oříšky jsou oblíbenou přílohou ke kávě a čajovým specialitám, ale skvěle ladí i s poklady z dobře vedených vinných sklepů, například s Vin Santo a Proseccem.

Křehké pečivo se tradičně peče dvakrát, zjemňuje se tajným kořením a díky celým lískovým oříškům, mandlovým jádrům nebo pistáciím, je křupavým potěšením. Používají se pouze vejce z volného chovu; v originální receptuře zkrátka není místo pro konzervanty, živočišné ani rostlinné tuky!