Bake Affair Špaldový chléb – špalda skrz naskrz, 667 g

Pečení chleba – snadné!

210,00 Kč

(314,84 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 667 g

skladem

Doručení do pondělí, 11. listopadu, pokud objednáte do středa do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1.190,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • nejlepší ingredience z Rakouska
  • bez škodlivých přísad
  • s tou nejlepší špaldovou moukou

Produkt č. BAF-2, Obsah: 667 g, EAN: 9120101510176

Popis

S touto směsí na pečení si snadno a bez dalších znalostí pečení vytvoříte svůj vlastní špaldový chléb. Bake Affair se při výrobě vědomě vyhýbá přidávání barviv a konzervačních látek a používá pouze místní suroviny.

Nejlepší rakouská kvalita!

Takto snadno upečete chleba:

  1. Pečicí směs se 450 ml vody dejte do mísy a dobře prohněťte ručně nebo vhodným kuchyňským robotem.
  2. Mísu přikryjte utěrkou a nechte asi 30 minut odpočívat.
  3. Po „fázi odpočinku“ těsto vytvarujte do požadovaného tvaru a dejte na plech vyložený pečicím papírem.
  4. Poté nechte těsto opět zakryté při pokojové teplotě asi 20-30 minut odpočívat.
  5. Troubu předehřejte (na housky) na 220 °C (na chleba) až na 230 °C.
  6. Pečicí papír lze také potřít vodou, aby byl chléb ještě křupavější.
  7. Vršek chleba několikrát nařízněte ostrým nožem.
  8. Housky: Pečte při 220 °C v horkovzdušné troubě cca 12 minut. Poté vyjměte a nechte 10 minut vychladnout
  9. Chleba: Pečte na 230 °C horní a spodní ohřev 10 minut, poté stáhněte na 190 °C a pečte znovu asi 20 minut. Poté vyjměte a nechte 10 minut vychladnout.

Tipy:

  • Protože se těsto trochu lepí, dobře si pomoučněte ruce a pracovní plochu, aby se chléb rychle tvaroval.
  • Aby byl chléb křupavější, navlhčete pečicí papír vodou.
  • Housky potřete vodou a podle chuti posypte sezamem, slunečnicí, dýňovými semínky nebo ovesnými vločkami.
  • Jakmile má spodek chleba hnědou barvu, je pečivo hotové.
Značka (výrobce): Bake Affair
Může obsahovat: A - lepek
Složení
  • špaldová mouka [1]
  • celozrnná špaldová mouka
  • sůl
  • byliny
  • špaldový kvásek [2]
  • suché pekařské droždí
  • chlebové koření
  1. přípravek na úpravu mouky s kyselinou askorbovou
  2. Bio
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota1407 / 336 kj / kcal
tuk2,1 g
   nasycené mastné kyseliny0,3 g
sacharidy64 g
   cukr2,3 g
vláknina5 g
bílkoviny13 g
sůl2,4 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Bake Affair Špaldový chléb – špalda skrz naskrz (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder