Bake Affair Špaldový chléb – špalda skrz naskrz, 667 g
Pečení chleba – snadné!
210,00 Kč
(314,84 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
Vlastnosti
- nejlepší ingredience z Rakouska
- bez škodlivých přísad
- s tou nejlepší špaldovou moukou
Produkt č. BAF-2, Obsah: 667 g, EAN: 9120101510176
Popis
S touto směsí na pečení si snadno a bez dalších znalostí pečení vytvoříte svůj vlastní špaldový chléb. Bake Affair se při výrobě vědomě vyhýbá přidávání barviv a konzervačních látek a používá pouze místní suroviny.
Nejlepší rakouská kvalita!
Takto snadno upečete chleba:
- Pečicí směs se 450 ml vody dejte do mísy a dobře prohněťte ručně nebo vhodným kuchyňským robotem.
- Mísu přikryjte utěrkou a nechte asi 30 minut odpočívat.
- Po „fázi odpočinku“ těsto vytvarujte do požadovaného tvaru a dejte na plech vyložený pečicím papírem.
- Poté nechte těsto opět zakryté při pokojové teplotě asi 20-30 minut odpočívat.
- Troubu předehřejte (na housky) na 220 °C (na chleba) až na 230 °C.
- Pečicí papír lze také potřít vodou, aby byl chléb ještě křupavější.
- Vršek chleba několikrát nařízněte ostrým nožem.
- Housky: Pečte při 220 °C v horkovzdušné troubě cca 12 minut. Poté vyjměte a nechte 10 minut vychladnout
- Chleba: Pečte na 230 °C horní a spodní ohřev 10 minut, poté stáhněte na 190 °C a pečte znovu asi 20 minut. Poté vyjměte a nechte 10 minut vychladnout.
Tipy:
- Protože se těsto trochu lepí, dobře si pomoučněte ruce a pracovní plochu, aby se chléb rychle tvaroval.
- Aby byl chléb křupavější, navlhčete pečicí papír vodou.
- Housky potřete vodou a podle chuti posypte sezamem, slunečnicí, dýňovými semínky nebo ovesnými vločkami.
- Jakmile má spodek chleba hnědou barvu, je pečivo hotové.
Značka (výrobce): | Bake Affair |
---|---|
Může obsahovat: | A - lepek |
Složení
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1407 / 336 kj / kcal |
tuk | 2,1 g |
nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
sacharidy | 64 g |
cukr | 2,3 g |
vláknina | 5 g |
bílkoviny | 13 g |
sůl | 2,4 g |