ConFusion - asijská kuchyně
Kvalitní rýže, koření, nudle a omáčky!
ConFusion: 30 produktů
-
-
-
-
-
-
ConFusion Korejské BBQ, 50 g
- ideální na Chicken Wings, Spare Ribs a Pulled Pork
- míchané a lahvované ručně
- bez přísad
-
-
-
ConFusion Kimchi koření, 70 g
- chuť sladkokyselá
- příjemná kořenitost
-
ConFusion Bio vietnamský kari prášek, 50 g
- tóny skořice a hřebíčku
- jemná pikantnost
-
ConFusion Bio 5 čínských koření v prášku, 50 g
- pro silné masové pokrmy
- aromatické koření
-
ConFusion Bio mletý kmín, 50 g
- ostrý
- intenzivní chuť
-
ConFusion Bio Bird's Eye Chilli, celé, 25 g
- středně pálivé
- ovocné nóty
-
ConFusion Bio indická Garam Masala, 50 g
- indická směs
- jemně sladká, pikantní a kořeněná
-
ConFusion Bio kurkuma, mletá, 60 g
- jemně pikantní
- mírně hořké
-
ConFusion Bio zlaté mléko, 60 g
- superpotravina k pití
- sladká kořeněná chuť
-
ConFusion Bio mletý koriandr, 40 g
- čerstvý a vydatný
- na mnoho různých směsí koření
-
ConFusion Bio dlouhý pepř, černý, 50 g
- velmi aromatický
- ostrý
-
ConFusion Bio britské kari, 50 g
- jemně pikantní
- všestranné použití
-
ConFusion Bio Tellicherry pepř, 60 g
- specialita z Indie
- speciální aroma
-
ConFusion Bio Thai kari prášek, 50 g
- univerzálně použitelné
- must-have v každé kuchyni
-
ConFusion Bio Thai Satay Mix, 50 g
- pikantní chuť
- bez chilli
-
ConFusion Bio Madras kari prášek, 50 g
- sladce pikantní
- univerzálně použitelný
-
ConFusion Bio indická Vejee Masala, 50 g
- zejména pro zeleninové pokrmy
- jemná pikantnost
-
ConFusion Bio Maharaja Masala, 50 g
- indická směs
- středně pálivá
-
ConFusion Bio thajské BBQ, 50 g
- hodí se také k rýži, těstovinám a polévkám
- vyrobeno v Rakousku
- bez soli a cukru
-
ConFusion Bio Babi Guling - Bali BBQ, 50 g
- perfektně se hodí k vepřovému masu
- míchané a lahvované v Rakousku
- bez soli a cukru
-
-
ConFusion Thajská kari pasta Massaman, 70 g
- jemná až středně pálivá
- bez přísad
- lze použít i jako koření
-
ConFusion Bio Bombay kari prášek, 50 g
- kouřové aroma
- středně pikantní
Když šéfkuchař Clemens Drdla, zakladatel ConFusion, studoval "Professional Thai Cuisine" na slavné škole Le Cordon Bleu v Bangkoku, jeden z jeho učitelů říkával: “Fusion is ok, but not confusion.” Tak vznikl název ConFusion.
ConFusion věří, že vařit kreativní a autentická asijská jídla může každý! Je k tomu však zapotřebí 3 věcí. Za prvé potřebujete nadšení a trochu trpělivosti, abyste se naučili pravidla. Pak odvahu pravidla porušit. A hned na začátku potřebujete ty správné nástroje - autentické suroviny! Rýži, nudle, koření a omáčky, které zvýrazní původní chuť pokrmů a společně vytvoří pastvu pro smysly.