Bylinné a ovocné octy ke zjemnění
Ovocné a bylinkové chutě!
Ocet se dříve používal jako přírodní konzervant. Dnes má však hlavní funkci jako lahodné ochucovadlo.
Prozkoumejte tak varianty všemožných ovocných a bylinkových chutí!
Bylinné a ovocné octy : 1 - 30 z 67 produktů
-
-
Obsthof Neumeister Bio jablečný ocet, 1.000 ml
- jemný a harmonický
- ovocný a trpký
- pro salátové marinády
-
Ölmühle Solling Bio octový krém z manga, 250 ml
- ovocná sladká chuť
- vyroben z lihového octa
- pro exotické dresinky a dezerty
-
Ölmühle Solling Bio octový krém z datlí, 250 ml
- Hodí se i k sýru
- s Aceto Balsamico
- do ovocných omáček a salátových dresinků
-
Arche Naturküche Genmai Su bio rýžový ocet, 250 ml
- kyselost 5,2 %
- jemně nakyslá chuť
- ideální na sushi rýži
-
-
Obsthof Neumeister Williams bio hruškový ocet, 500 ml
- sladká ovocná chuť
- zraje nejméně 2 roky
- štýrský kvalitní výrobek
-
BIO PRIMO Bio jablečný ocet, 750 ml
- na vaření, k rafinaci a dochucení
- osvěžující jako aperitiv
- přirozeně zakalený, 5 % kyseliny, nepasterizovaný
-
-
Belberry Kalamansi citronový ocet, 200 ml
- skvěle se hodí k drůbeži
- ovocný, sladkokyselý
- i do nápojů a dezertů
-
-
Obsthof Neumeister Bio barikový jablečný ocet, zrající, 500 ml
- ze štýrských jablek
- skladován nejméně 3 roky
- harmonická kyselost
-
Ölmühle Solling Bio jablečný ocet - přirozeně zakalený, 250 ml
- přirozená fermentace
- šetrná výroba
- nefiltrovaný
-
Wiberg Bio ocet z granátového jablka, 500 ml
- přirozeně zakalený
- 5% kyselost
- ovocná se svěží kyselostí
-
Ölmühle Solling Bio octový krém z pomeranče, 250 ml
- nepasterizovaný
- hodí se ke zmrzlině a jogurtu
- s ručně vyráběným balzamikovým octem
-
Gölles Manufaktur Třešňový ocet, 250 ml
- z velmi zralých třešní
- ideální pro marinování
- do silných omáček
-
Gölles Manufaktur Jablečný ocet, 500 ml
- ze štýrských jablek
- jemný a harmonický
- skvělá kombinace s dýňovým olejem
-
Gölles Manufaktur Rajčatový ocet, 500 ml
- s typickou rajčatovou sladkostí
- ideální do středomořských jídel
- pečlivě vyzrálý
-
Belberry Ocet z černého rybízu, 200 ml
- 30 % dužiny z červeného rybízu
- hodí se ke zvěřině a sýrům
- hustá konzistence
-
Belberry Sladký malinový ocet, 200 ml
- 30 % malinové dužiny
- skvělý jako poleva na zmrzlinu
- jako dresink s ořechovým olejem
-
-
Ölmühle Solling Bio ocet z černého rybízu, 250 ml
- z čisté rybízové šťávy
- tmavě červený ocet
- plné aroma
-
Arche Naturküche Bio Ume Su, 145 ml
- lze použít jako ocet
- jemně kyselá a ovocná
- do salátových zálivek, zeleninových pokrmů a dalších jídel
-
-
Gölles Manufaktur Švestkový ocet, 250 ml
- ze štýrských domácích švestek
- plná ovocná vůně
- ideální pro dušená zvěřina a omáčky
-
Ölmühle Fandler Bio jablečný ocet, 250 ml
- ovocná kyselost
- intenzivní trpké aroma
- zrání v dubových sudech
-
-
-
Altmüller Ocet z plodů arónie, 250 ml
- ovocně-svěží chuť
- do listového a luštěninového salátu
- z vlastního pěstování
-
Il Borgo del Balsamico Aceto di mele "jablečný ocet", 250 ml
- pro zeleninové polévky a marinády
- ovocná kyselost
- letní chuť