Vinné octy na vaření
Všestranné využití!
Ocet má velmi všestranné použití, neboť je ideální nejen do salátů a omáček, ale i do dresinků a marinád. Nezbytný je zejména ve středomořské kuchyni.
Vinné octy: 15 produktů
-
Ölmühle Solling Bio bílý vinný ocet, 250 ml
- z vysoce kvalitních vín
- šetrná výroba
- ideální do letních salátů
-
Obsthof Neumeister Bio barikový ocet z červeného vína, zrající, 100 ml
- intenzivní aroma a nízká kyselost
- z hroznů odrůdy Isabella
- zraje 5 let v dubových sudech
-
Gölles Manufaktur Zweigelt ocet z červeného vína, 500 ml
- rakouská specialita
- skvělý s olivovým olejem
- do pokrmů ze zvěřiny
-
Gölles Manufaktur Schilcher ocet z růžového vína, 500 ml
- štýrská specialita
- ovocný
- vysoce aromatické hrozny Schilcher
-
Il Borgo del Balsamico Del balsamico, il bianco "ocet z bílého vína", 250 ml
- osvěžující kyselost
- ideální do salátů a marinád
- zrál v malých sudech
-
Obsthof Neumeister Bio ocet z bílého vína, 100 ml
- z bio hroznů Muskateller
- zraje nejméně 2 roky
- do salátů a dalších
-
LaSelva Bio světlé Condimento, 500 ml
- z Modeny
- mírná kyselost
- vegan
-
Wiberg Ocet balsamico z červeného vína, 500 ml
- 6% kyselost
- jemná kořeněná vůně
- silný po červeném vínu
-
Wiberg Chianti vinný ocet, 500 ml
- 7% kyselost
- na středomořské saláty
- intenzivní a osvěžující
-
Ölmühle Solling Bio ocet z červeného vína, 250 ml
- kořeněná chuť
- šetrná výroba
- vysoce kvalitní vinné odrůdy
-
Il Borgo del Balsamico Aceto di vino rosso "ocet z červeného vína", 250 ml
- zrál v malých sudech
- příjemná ovocná vůně
- působivá kyselost
-
Ölmühle Fandler Bio bílý vinný ocet, 250 ml
- charakteristický ocet
- z odrůdy Grüner Veltliner
- jemný medový tón
-
Ölmühle Fandler Bio červený vinný ocet, 250 ml
- sytě červená barva
- intenzivní vůně
- rozmanitý
Všechny ceny zahrnují DPH