Pastificio Plin - čerstvé těstovinové speciality z Ligurie
Těstovinové speciality z regionu!
Pastificio Plin: 3 produkty
-
Pastificio Plin Ravioli del Plin - plněné bylinkami, 250 g
- divoké byliny z regionálního sběru
- bez umělých aromatických přísad
- čerstvý vaječný žloutek
-
Pastificio Plin Taglierini čerstvé vaječné těstoviny, 250 g
- obzvláště aromatické a jemné
- čerstvé z Piemontu
- ideální pro lanýžové těstoviny
-
Pastificio Plin Ravioli del Plin - plněné masem, 250 g
- piemontské hovězí maso
- 100% italská tvrdá pšenice
- čerstvá vejce z volného chovu
V malé výrobně těstovin ve vesnici Villanova d'Albenga v západní Ligurii se vše točí kolem typických těstovinových specialit regionu. Autenticita, čerstvost a pečlivost jsou hlavními zásadami při výrobě těchto jemných výtvorů z raviol: mezi preferované zásobovatele patří místní drobní dodavatelé. Ranní čerstvé sklizně zaručují aromatické ingredience a tradiční recepty potěší gurmány i mimo Itálii.