Stastnik Cabanossi Classic, 300 g
Studená klobásová specialita!
130,00 Kč
(433,33 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
Vlastnosti
- klasická chuť
- ideální na cesty
- obsah: 6 ks
Produkt č. RAD-5901, Obsah: 300 g, EAN: 9001369004884
Popis
Originální příchuť Cabanossi od Stastnik je ideálním společníkem na svačinu nebo na cesty. Nejlepší vepřové a hovězí maso je jemně ochucené, dělá se z něj klobása a plní se do tenkých hovězích střev. Klobásy se nejprve smaží a poté udí za studena nad kouřem z bukového dřeva, což jim dodává typické oblíbené aroma. Balení obsahuje šest Cabanossi: Ideální jako zásoba pro Vaši příští pěší túru, na výlety nebo jako svačina do školy, univerzity nebo kanceláře.
Značka (výrobce): | Stastnik |
---|---|
Výživa: | bez lepku, bez laktózy |
Původ: | Rakousko |
Může obsahovat: | L - celer, M - hořčici |
Informace ke skladování: | Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do několika dnů., Skladujte při pokojové teplotě. |
Vlastnosti: | bez lepku, bez laktózy |
Složení
- vepřové a hovězí maso [1]
- slanina
- sůl
- koření
- glukóza
- česnek
- cukr
- antioxidant [2]
- Difosfáty (E450) [3]
- dusitan sodný (E250) [4]
- extrakty z koření
- hovězí kolagenní střevo
- aroma bukového kouře
- 149 g vepřového a hovězího masa na 100 g hotového výrobku
- antioxidant
- stabilizátor
- Konzervační prostředek
Výrobek může obsahovat stopy hořčice a celeru.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 2165 / 517 kj / kcal |
tuk | 45 g |
nasycené mastné kyseliny | 19 g |
sacharidy | 1,1 g |
cukr | 0,8 g |
bílkoviny | 27 g |
sůl | 3,5 g |
natrium | 1,4 g |
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Stastnik Cabanossi Classic (čeština)
1 hodnocení v jiných jazycích
5 hvězdiček | | 4 | (100%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 0 | (0%) |
3 hvězdičky | | 0 | (0%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
4 hodnocení
Zatím neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 1 hodnocení v jiných jazycích.
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.