Stastnik Heurigenstangerl klobásky ohnivé, 70 g
Křupavé a pikantní!
44,24 Kč 50,00 Kč -12%
(632,00 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
Vlastnosti
- pikantní chuť
- vařená klobása bez kůže
- s vepřovým masem
Produkt č. RAD-5569, Obsah: 70 g, EAN: 9001369002347
Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Stastnik Cabanossi Classic, 300 g


Popis
Ohnivý pikantní Heurigenstangerl od Stastnik se skvěle hodí na svačinku doma anebo na cesty. Pro jemné zakousnutí se vařená klobása vyrábí bez kůže z toho nejlepšího vepřového masa.
Značka (výrobce): | Stastnik |
---|---|
Výživa: | bez lepku, bez laktózy |
Původ: | Rakousko |
Může obsahovat: | L - celer |
Informace ke skladování: | Skladujte při pokojové teplotě. |
Vlastnosti: | bez lepku, bez laktózy |
Složení
84 % vepřové maso[1], 11 % slanina, 2 % sůl, glukóza, koření (obsahuje hořčičnou mouku), koření, aroma, laktát vápenatý (E327)[3], kyselina askorbová (E300)[6], extrakty z koření, dusitan sodný (E250)[4], extrakt z kvasnic, alginát sodný (E401)[2], celulóza (E460)[2], Chlorid vápenatý (E509)[5], aroma bukového kouře
- 153 g vepřového masa na 100 g konečného produktu
- zahušťovadlo
- regulátor kyselosti
- Konzervační prostředek
- stabilizátor
- antioxidant
Výrobek může obsahovat stopy celeru. Vznik bílého povlaku je výsledkem přirozeného procesu zrání a nepředstavuje snížení kvality.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 2001 / 478 kj / kcal |
tuk | 42 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g |
sacharidy | 1,1 g |
z toho cukr | 0,8 g |
bílkoviny | 24 g |
sůl | 4,5 g |
natrium | 1,8 g |
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Stastnik Heurigenstangerl klobásky ohnivé (čeština)
2 hodnocení v jiných jazycích
5 hvězdiček | | 2 | (50%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 1 | (25%) |
3 hvězdičky | | 1 | (25%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
4 hodnocení
Dosud neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 2 hodnocení v jiných jazycích.
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.