ZabaLab Krém Zabaione, Bianco Chinato del Mago, 200 g
Vytvořen společně se slavným šéfkuchařem jménem Marcello Trentini!
236,22 Kč 270,00 Kč -13%
(1.181,10 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
-
ZabaLab
Krém Zabaione, Marsala Classic
Dotek Itálie!
191,74 Kč 220,00 Kč(958,70 Kč / kg) -
ZabaLab
Krém Zabaione, Moscato Passito di Strevi
Vinná pěna - dezert z Itálie!
236,22 Kč 270,00 Kč(1.181,10 Kč / kg) -
ZabaLab
Krém Zabaione, Moscato Biologico Fontanafredda
Italský vinný krém z čerstvých vajec z volného chovu!
236,22 Kč 270,00 Kč(1.181,10 Kč / kg) -
ZabaLab
Krém Zabaione, Bianco Chinato del Mago
Vytvořen společně se slavným šéfkuchařem jménem Marcello Trentini!
236,22 Kč 270,00 Kč(1.181,10 Kč / kg) -
ZabaLab
Krém Zabaione, Beermouth Baladin
Lahodný pěnový dezert!
236,22 Kč 270,00 Kč(1.181,10 Kč / kg)
Vlastnosti
- obsahuje alkohol
- dezertní krém a víno Wermut
- s čerstvými vejci z volného chovu
Produkt č. IMT-ZABSP01, Obsah: 200 g, EAN: 8052109360150
Popis
Tento dezertní krém, vyvinutý společně s turínským šéfkuchařem jménem Marcello Trentini a vyrobený z pečlivě vybraného vína Wermut "Bianco Chinato del Mago," slibuje mimořádný chuťový zážitek. Tato dezertní varianta je navíc připravena z vlastních čerstvých vajec od slepic z volného chovu a z cukru z Itálie. Originál ve sklenici zaručeně chutná jako čerstvě zpracovaný. Krém můžete podávat například se sušenkami a s čerstvým ovocem, dle vlastního výběru.
Krém si můžete vychutnat buď studený z lednice, nebo ohřátý (ve vodní lázni).
Značka (výrobce): | ZabaLab |
---|---|
Informace ke skladování: | Skladujte na chladném a suchém místě., Po otevření uchovávejte v chladu. |
Složení
- cukr
- Bianco Chinato del Mago
- siřičitany
- 23,5 % vaječný žloutek [1]
- rýžový škrob
- z volného chovu kat. A
Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1185 / 283 kj / kcal |
tuk | 6,2 g |
nasycené mastné kyseliny | 2,2 g |
sacharidy | 51 g |
cukr | 50 g |
bílkoviny | 3,7 g |
sůl | 0,03 g |