CAPUTO 1924 - Neapolský mlýn
Mouky pro profesionální pekaře!
Od roku 1924 vyrábí CAPUTO širokou škálu mouk pro profesionální pekaře a ty, kteří se jimi chtějí stát. Více než tři generace neapolských mlynářských mistrů vnášejí do různých druhů mouky své nashromážděné zkušenosti. Pro výjimečně vysokou kvalitu, jakou si zaslouží každá pizza a těstoviny.
CAPUTO: 6 produktů
-
CAPUTO Pšeničná mouka - Pizzaria typ 00, 1.000 g
- velmi hrubá
- vynikající pružnost
- vzdušné křupavé těsto
-
-
CAPUTO Mouka z tvrdé pšenice na těstoviny, 1.000 g
- pružné těsto s jemnými póry
- i pro výrobu domácích těstovin
- i na slané pečivo
-
-
-
CAPUTO Manitoba pšeničná mouka typ 0, 1.000 g
- pro těsta s dlouhou dobou kynutí
- skvělá na panettone
- z Itálie