Caseificio Gennari - nejlepší parmazán z regionu Emilia Romagna
Vynikající regionální produkty!
Caseificio Gennari: 3 produkty
-
Caseificio Gennari Parmigiano Reggiano DOP - zrálo 18 měsíců, cca 350 g
- barva slámově žlutá
- úžasná drobivá textura
- perfektní společník k aperitivu
-
Caseificio Gennari Parmigiano Reggiano DOP Riserva - zrálo 60 měsíců, cca 350 g
- zvláště jemná textura
- rozmanitost vůní
- doporučujeme jako dezertní sýr
-
Caseificio Gennari Parmigiano Reggiano DOP Riserva - zrálo 36 měsíců, cca 350 g
- perfektní chuť, nejlepší aroma
- nejoblíbenější odrůda parmazánu
- doprovází lahodná vína a šampaňské
Vyrobit tři kola sýra denně: to byl cíl Marie a Sergia v roce 1953, kdy založili mlékárnu ve Villa Paveri. Dnes patří parmezán Caseificio Gennari k vynikajícím produktům regionu Emilia Romagna a oceňují ho gurmáni v celé Evropě. Rodinný podnik nyní vedou vnuci, ale péče, s níž se sýr připravuje, zůstala nezměněna. Mírně odtučněné mléko, málo syřidla, velmi málo syrovátky a pomalý proces zrání v prostředí se správnou vlhkostí, jsou jen některá z přísných kritérií, která se musí dodržovat, aby se trvale dosáhlo nejlepší kvality. Tradice charakterizuje i dodavatelský řetězec, protože mléko pochází převážně z vlastních stád a rodina Gennari měla vždy loajální obchodní vztahy s mnoha místními dodavateli.