Caseificio Gennari - nejlepší parmazán z regionu Emilia Romagna

Vynikající regionální produkty!

Filtrovat a seřadit

Ceny Výživa
Filtr

Caseificio Gennari: 3 produkty

Vyrobit tři kola sýra denně: to byl cíl Marie a Sergia v roce 1953, kdy založili mlékárnu ve Villa Paveri. Dnes patří parmezán Caseificio Gennari k vynikajícím produktům regionu Emilia Romagna a oceňují ho gurmáni v celé Evropě. Rodinný podnik nyní vedou vnuci, ale péče, s níž se sýr připravuje, zůstala nezměněna. Mírně odtučněné mléko, málo syřidla, velmi málo syrovátky a pomalý proces zrání v prostředí se správnou vlhkostí, jsou jen některá z přísných kritérií, která se musí dodržovat, aby se trvale dosáhlo nejlepší kvality. Tradice charakterizuje i dodavatelský řetězec, protože mléko pochází převážně z vlastních stád a rodina Gennari měla vždy loajální obchodní vztahy s mnoha místními dodavateli.