Jalovec na vaření
Aromatické bobule kořenité chutě!
Jalovec si nejspíše většina lidí spojí s ginem či borovičkou. Jeho využití je však mnohem větší. Modročerné bobule, též nazývané jalovčinky, dokonale podtrhnou chuť Vašich masitých pokrmů, omáček či marinád.
Jalovec: 7 produktů
-
Wiberg Jalovcové bobule, celé, 400 g
- jemně nahořklé a pryskyřičné chuti
- aromaticko-kořeněné nóty
- ideální k pokrmům ze zvěřiny
-
KOTÁNYI Jalovcové bobule, 275 g
- příjemná pryskyřičná chuť
- kořeněně-aromatické
- jemně hořké
-
KOTÁNYI Celé jalovcové bobule, 32 g
- pikantně sladká chuť
- nádherné aroma
- na kysané zelí a pečeni
-
Cosmoveda Bio celé jalovcové bobule, 60 g
- lehce pryskyřičná nota
- univerzální
- syrové potraviny
-
Österreichische Bergkräuter Bio jalovcové bobule, 50 g
- ideální do mnoha masových pokrmů
- dřevitě kořeněné aroma
-
Regional Co. Jalovcové bobule, 40 g
- ideální pro zušlechťování
- hodí se ke slaným pokrmům
- ovocno-hořká chuť
Všechny ceny zahrnují DPH