Berghofer Mühle Směs na pečení kurkumovo-špaldové bagety, 660 g

Klasická bageta v novém kabátě!

142,57 Kč 160,00 Kč -11%

(216,02 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Skladem od 11. dubna

Proč trvá dodání déle?

Proč trvá dodání déle? Tato položka není v současné době skladem, ale brzy bude dostupná. Zboží si tak můžete předobjednat již nyní, odesláno Vám bude ihned po naskladnění. Zavřít poznámku

Doručení do středa, 16. dubna

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • balení vystačí na 5 baget
  • bez konzervačních látek
  • pro orientální pokrmy a další

Produkt č. BHM-46, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991903

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení celozrnných housek, 660 g

Berghofer Mühle Směs na pečení kurkumovo-špaldové bagety - 660 g Směs na pečení celozrnných housek, 660 g
Berghofer Mühle Směs na pečení kurkumovo-špaldové bagety - 660 g 142,57 Kč (216,02 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení celozrnných housek, 660 g 130,86 Kč (216,02 Kč / kg)
Celková cena: 273,43 Kč
Popis

S touto směsí na pečení máte základ pro mimořádný zážitek z bagety! Díky pikantní kurkumě a ořechové špaldě se čerstvé bagety z pece skvěle hodí ke kořeněným pokrmům orientální kuchyně, jako je dušené maso, dušené pokrmy nebo cizrnový hummus. Tento doplněk se hodí i k vydatným grilovaným pokrmům.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • asi 430 g vlažné vody;
  • 18 g sladového extraktu.

Pro pikantní pochoutku: 4 polévkové lžíce pečené cibule.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte asi 430 g vlažné vody s droždím a sladovým výtažkem;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte přikryté odpočívat při pokojové teplotě přibližně 60 minut;
  • po uplynutí doby odpočinku těsto rozdělte na 5 dílů a vytvarujte bagety;
  • poté nechte bagety znovu kynout přibližně 20 minut;
  • dobře předehřejte troubu (např. horní/spodní ohřev na 225 °C);
  • bagety nakrájejte, položte na děrovaný plech (nebo na normální plech) a strčte je do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • doba pečení cca 20 min.;
  • po upečení by měly bagety při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte je vychladnout na kuchyňské mřížce a pochutnejte si.

Z jednoho balení směsi na pečení připravíte 5 baget čerstvě vytažených z trouby.

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení

špaldová mouka, celozrnný špaldový kvásek (celozrnná špaldová mouka, Pitná voda), bramborové vločky, sůl, kurkuma

Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1457 / 348 kj / kcal
tuk 1,6 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
sacharidy 60,8 g
  z toho cukr 2,2 g
bílkoviny 4,1 g
vláknina 4,2 g
sůl 2,4 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení kurkumovo-špaldové bagety (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder