Berghofer Mühle Směs na pečení ciabatty, 660 g

Čerstvé a křupavé z trouby!

121,50 Kč 140,00 Kč -13%

(184,09 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Ještě 1 ks skladem

Doručení do středa, 09. dubna, pokud objednáte do čtvrtek do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • příloha k italským antipasti
  • bez konzervačních látek
  • jednoduchá příprava

Produkt č. BHM-44, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991880

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g

Berghofer Mühle Směs na pečení ciabatty - 660 g Směs na pečení farmářského chleba, 660 g
Berghofer Mühle Směs na pečení ciabatty - 660 g 121,50 Kč (184,09 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g 126,18 Kč (184,09 Kč / kg)
Celková cena: 247,68 Kč
Popis

Domácí pečivo ciabatta chutná nejlépe čerstvé z trouby. Speciální aroma se skvěle hodí k antipasti nebo vydatným salátům z hovězího masa či luštěnin. Tato směs na pečení bude mít jistě úspěch! Neobsahuje žádné konzervační látky.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • přibližně 420 g vlažné vody;
  • 2 lžíce olivového oleje;
  • 18 g sladového extraktu.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte přibližně 420 g vlažné vody s droždím, olivovým olejem a sladovým výtažkem;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • měkké těsto vložte do mísy vymazané olivovým olejem a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě alespoň 2 hodiny;
  • přeneste těsto na silně pomoučněnou pracovní plochu a rozdělte ho na dva stejné díly, nehněťte;
  • mírně navlhčenýma rukama dvakrát přeložte do balíčku (přeložte ze všech stran), přikryjte a nechte 30 minut odpočívat;
  • těsto ještě dvakrát přeložte, abyste vytvořili malé balíčky, přikryjte a nechte 15 minut odpočívat;
  • vyložte plech pečicím papírem a posypte ho trochou mouky;
  • těsto posypte trochou mouky a vytvořte z něj asi 30 cm dlouhý pramen;
  • položte jej na plech a podlouhlé ciabatty posypte trochou mouky;
  • přikryjte a nechte dalších 30 minut odpočívat;
  • dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 220 °C);
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • doba pečení cca 20-25 min.;
  • po upečení by měly ciabatty při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte vychladnout a vychutnejte si.

Náš tip

  • těsto si připravte den předem;
  • těsto lze také připravit se studenou vodou a uložit do lednice přes noc - tak kvasnice postupují pomaleji a těsto je připraveno k dalšímu zpracování následující den.

Z této směsi na pečení se upeče přibližně dvojnásobek (0,5 kg ciabatty).

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Původ suroviny: Rakousko
Složení

pšeničná mouka, krupice z tvrdé pšenice, celozrnný špaldový kvásek (celozrnná špaldová mouka, voda), sůl

Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1415 / 338 kj / kcal
tuk 1,5 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 67,3 g
  z toho cukr 0,8 g
bílkoviny 10,5 g
vláknina 4,4 g
sůl 2,1 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení ciabatty (čeština)

Podobné výrobky: