Berghofer Mühle Směs na pečení ciabatty, 660 g

Čerstvé a křupavé z trouby!

110,00 Kč

(166,67 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Ještě 5 ks skladem

Doručení do středa, 27. listopadu, pokud objednáte do pátek do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1.190,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • příloha k italským antipasti
  • bez konzervačních látek
  • jednoduchá příprava

Produkt č. BHM-44, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991880

Popis

Domácí pečivo ciabatta chutná nejlépe čerstvé z trouby. Speciální aroma se skvěle hodí k antipasti nebo vydatným salátům z hovězího masa či luštěnin. Tato směs na pečení bude mít jistě úspěch! Neobsahuje žádné konzervační látky.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • přibližně 420 g vlažné vody;
  • 2 lžíce olivového oleje;
  • 18 g sladového extraktu.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte přibližně 420 g vlažné vody s droždím, olivovým olejem a sladovým výtažkem;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • měkké těsto vložte do mísy vymazané olivovým olejem a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě alespoň 2 hodiny;
  • přeneste těsto na silně pomoučněnou pracovní plochu a rozdělte ho na dva stejné díly, nehněťte;
  • mírně navlhčenýma rukama dvakrát přeložte do balíčku (přeložte ze všech stran), přikryjte a nechte 30 minut odpočívat;
  • těsto ještě dvakrát přeložte, abyste vytvořili malé balíčky, přikryjte a nechte 15 minut odpočívat;
  • vyložte plech pečicím papírem a posypte ho trochou mouky;
  • těsto posypte trochou mouky a vytvořte z něj asi 30 cm dlouhý pramen;
  • položte jej na plech a podlouhlé ciabatty posypte trochou mouky;
  • přikryjte a nechte dalších 30 minut odpočívat;
  • dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 220 °C);
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • doba pečení cca 20-25 min.;
  • po upečení by měly ciabatty při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte vychladnout a vychutnejte si.

Náš tip

  • těsto si připravte den předem;
  • těsto lze také připravit se studenou vodou a uložit do lednice přes noc - tak kvasnice postupují pomaleji a těsto je připraveno k dalšímu zpracování následující den.

Z této směsi na pečení se upeče přibližně dvojnásobek (0,5 kg ciabatty).

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Původ suroviny: Rakousko
Složení
  • pšeničná mouka
  • krupice z tvrdé pšenice
  • celozrnný špaldový kvásek (celozrnná špaldová mouka, voda)
  • sůl
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota1415 / 338 kj / kcal
tuk1,5 g
   nasycené mastné kyseliny0 g
sacharidy67,3 g
   cukr0,8 g
bílkoviny10,5 g
vláknina4,4 g
sůl2,1 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení ciabatty (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder