Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Vorschuss, 660 g

Lahodný chléb!

121,50 Kč 140,00 Kč -13%

(184,09 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Skladem od 11. dubna

Proč trvá dodání déle?

Proč trvá dodání déle? Tato položka není v současné době skladem, ale brzy bude dostupná. Zboží si tak můžete předobjednat již nyní, odesláno Vám bude ihned po naskladnění. Zavřít poznámku

Doručení do středa, 16. dubna

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • jemná chuť
  • ze světlé žitné mouky
  • ke guláši, polévkám a dalším

Produkt č. BHM-45, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991897

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g

Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Vorschuss - 660 g Směs na pečení farmářského chleba, 660 g
Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Vorschuss - 660 g 121,50 Kč (184,09 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g 126,18 Kč (184,09 Kč / kg)
Celková cena: 247,68 Kč
Popis

V minulosti se slavný Vorschuss chléb pekl pouze pro zvláštní příležitosti. Klasika mezi chleby se skládá především ze světlé žitné mouky a hodí se zejména ke guláši a salátům.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • cca 400 - 430 g vlažné vody;
  • 18 g sladového výtažku;
  • 3 lžíce slunečnicového oleje.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte asi 400 až 430 g vlažné vody s droždím, sladovým výtažkem a slunečnicovým olejem;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
  • po odpočinutí těsto vytvarujte do kulatého nebo oválného tvaru, vložte do vymazané formy, přikryjte a nechte znovu kynout přibližně 30 minut;
  • dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 230 °C);
  • po uplynutí doby kynutí těsto vyklopte na již horký plech nebo horký kámen na pizzu a vložte do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 180/185 °C přibližně 40-45 minut;
  • po upečení by měl chléb na spodní straně znít "dutě;"
  • nechte ho vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.

Z této směsi se upeče přibližně 1 kg čerstvého chleba.

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení

žitná mouka, pšeničná mouka, žitný kvásek (žitná mouka, Pitná voda, startovací kultury), sůl, kyselina mléčná (E207)[1], cukr

  1. okyselovadlo
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1386 / 331 kj / kcal
tuk 1,1 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
sacharidy 66,1 g
  z toho cukr 1,2 g
bílkoviny 9,5 g
vláknina 7 g
sůl 2,3 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Vorschuss (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder