Berghofer Mühle Směs na pečení mlýnského chleba (výroční), 660 g

Klasický chléb z Rakouska!

160,00 Kč

(242,42 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

skladem

Doručení do středa, 27. listopadu, pokud objednáte do pátek do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1.190,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • křupavý na povrchu a měkký uvnitř
  • na svačinu i snídani
  • regionální složky

Produkt č. BHM-33, Obsah: 660 g, EAN: 9120036990562

Popis

U příležitosti 175. výročí založení společnosti Berghofer Mühle vytvořila Liane Berghofer se svým týmem opět speciální směs na pečení, tentokrát na skutečnou klasiku rakouského chleba, která Vás potěší svou tmavou křupavou kůrkou a měkkým vnitřkem - ideální ke snídani i svačině.

Další informace

  • do směsi na pečení stačí přidat pouze droždí a vodu;
  • směs byla naplněna do malého plátěného sáčku;
  • přibližně na 1 kg čerstvého chleba.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte 465 g vlažné vody s droždím (6 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí);
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte dřevěnou lžící;
  • doba hnětení: 3 minuty pomalu, 2 minuty intenzivněji;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
  • po uplynutí doby vytvarujte těsto do kulatého nebo oválného tvaru a vložte je do vymazané a moukou vysypané formy;
  • poté těsto přikryjte a nechte ho znovu asi 20 minut kynout;
  • mezitím dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 230 °C);
  • po uplynutí doby kynutí chléb vyklopte na již horký plech nebo horký kámen na pizzu a vložte do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 185 °C přibližně 45 minut;
  • po upečení by měl chléb na spodní straně znít "dutě;"
  • nechte jej vychladnout na kuchyňské mřížce a pak si pochutnejte.
Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Původ suroviny: Rakousko
Složení
  • žitná mouka T960
  • pšeničná mouka T700
  • pšeničná mouka T1600
  • žitná mouka T2500
  • celozrnný žitný kvásek
    • celozrnná žitná mouka
    • voda
    • startovací kultury [1]
  • sůl
  • ječná sladová mouka
  • chlebové koření
    • koriandr
    • kmín
    • fenykl
    • anýz
  1. kvasné bakterie
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota1298 / 310 kj / kcal
tuk1,4 g
   nasycené mastné kyseliny0,3 g
sacharidy65 g
   cukr1,5 g
bílkoviny9,6 g
sůl1,8 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení mlýnského chleba (výroční) (čeština)

2 hodnocení v jiných jazycích

4,5 z 5 hvězdiček
5 hvězdiček
3 (75%)
4 hvězdičky
0 (0%)
3 hvězdičky
1 (25%)
2 hvězdičky
0 (0%)
1 hvězdička
0 (0%)

4 hodnocení

Dosud neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 2 hodnocení v jiných jazycích.


Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder