Berghofer Mühle Směs na pečení mlýnského chleba (výroční), 660 g
Klasický chléb z Rakouska!
160,00 Kč
(242,42 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
-
Berghofer Mühle
Směs na pečení bio pohankového chleba
Nejlepší ingredience z ekologického zemědělství!
190,00 Kč(380,00 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení farmářského chleba
Křupavý, chutný a čerstvý!
120,00 Kč(181,82 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného chleba
Pro labužníky, kteří dbají na výživu!
120,00 Kč(181,82 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení vícezrnného chleba
S regionálními surovinami ze Štýrska!
130,00 Kč(196,97 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky
Vícezrnný chléb, který si můžete upéct sami!
130,00 Kč(196,97 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení chleba Vorschuss
Lahodný chléb!
110,00 Kč(166,67 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení špaldového chleba
Ideální pro zdravou výživu!
140,00 Kč(212,12 Kč / kg)
Vlastnosti
- křupavý na povrchu a měkký uvnitř
- na svačinu i snídani
- regionální složky
Produkt č. BHM-33, Obsah: 660 g, EAN: 9120036990562
Popis
U příležitosti 175. výročí založení společnosti Berghofer Mühle vytvořila Liane Berghofer se svým týmem opět speciální směs na pečení, tentokrát na skutečnou klasiku rakouského chleba, která Vás potěší svou tmavou křupavou kůrkou a měkkým vnitřkem - ideální ke snídani i svačině.
Další informace
- do směsi na pečení stačí přidat pouze droždí a vodu;
- směs byla naplněna do malého plátěného sáčku;
- přibližně na 1 kg čerstvého chleba.
Příprava
- v míse na těsto smíchejte 465 g vlažné vody s droždím (6 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí);
- přidejte směs na pečení a krátce promíchejte dřevěnou lžící;
- doba hnětení: 3 minuty pomalu, 2 minuty intenzivněji;
- těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
- po uplynutí doby vytvarujte těsto do kulatého nebo oválného tvaru a vložte je do vymazané a moukou vysypané formy;
- poté těsto přikryjte a nechte ho znovu asi 20 minut kynout;
- mezitím dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 230 °C);
- po uplynutí doby kynutí chléb vyklopte na již horký plech nebo horký kámen na pizzu a vložte do trouby;
- na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
- přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 185 °C přibližně 45 minut;
- po upečení by měl chléb na spodní straně znít "dutě;"
- nechte jej vychladnout na kuchyňské mřížce a pak si pochutnejte.
Značka (výrobce): | Berghofer Mühle |
---|---|
Původ: | Rakousko |
Informace ke skladování: | Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. |
Původ suroviny: | Rakousko |
Složení
- žitná mouka T960
- pšeničná mouka T700
- pšeničná mouka T1600
- žitná mouka T2500
- celozrnný žitný kvásek
- celozrnná žitná mouka
- voda
- startovací kultury [1]
- sůl
- ječná sladová mouka
- chlebové koření
- koriandr
- kmín
- fenykl
- anýz
- kvasné bakterie
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1298 / 310 kj / kcal |
tuk | 1,4 g |
nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
sacharidy | 65 g |
cukr | 1,5 g |
bílkoviny | 9,6 g |
sůl | 1,8 g |
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení mlýnského chleba (výroční) (čeština)
2 hodnocení v jiných jazycích
5 hvězdiček | | 3 | (75%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 0 | (0%) |
3 hvězdičky | | 1 | (25%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
4 hodnocení
Dosud neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 2 hodnocení v jiných jazycích.
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.