Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g
Křupavý, chutný a čerstvý!
120,00 Kč
(181,82 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
-
Berghofer Mühle
Směs na pečení bio pohankového chleba
Nejlepší ingredience z ekologického zemědělství!
190,00 Kč(380,00 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení farmářského chleba
Křupavý, chutný a čerstvý!
120,00 Kč(181,82 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného chleba
Pro labužníky, kteří dbají na výživu!
120,00 Kč(181,82 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení vícezrnného chleba
S regionálními surovinami ze Štýrska!
130,00 Kč(196,97 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky
Vícezrnný chléb, který si můžete upéct sami!
130,00 Kč(196,97 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení chleba Vorschuss
Lahodný chléb!
110,00 Kč(166,67 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení špaldového chleba
Ideální pro zdravou výživu!
140,00 Kč(212,12 Kč / kg)
Vlastnosti
- autentická aromatická chuť
- bez umělých přísad
- na svačinu nebo jako příloha
Produkt č. BHM-50, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991958
Popis
Je něco lepšího než doma upečený, čerstvý a křupavý farmářský chléb? S touto směsí na pečení se můžete těšit na křupavý chléb z těch nejlepších surovin! Čerstvě namleté obiloviny a receptura bez konzervantů a umělých dochucovadel jsou tajemstvím pravé chuti - jako na venkově.
Potřebujete
- 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
- přibližně 465 g vlažné vody.
Příprava
- v míse na těsto smíchejte asi 465 g vlažné vody s droždím;
- přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
- těsto hněťte 7 až 10 minut;
- těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte přikryté odpočívat, při pokojové teplotě asi 45 minut;
- poté těsto vytvarujte do kulatého nebo oválného tvaru a vložte do vymazané a moukou vysypané formy;
- těsto přikryjte a nechte ho znovu asi 30 minut kynout;
- dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 230 °C);
- po uplynutí doby kynutí, chléb vyklopte na již horký plech nebo horký kámen na pizzu a vložte do trouby;
- na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
- přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté dokončete při 180 °C/185 °C po dobu přibližně 40-45 minut;
- po upečení by měl chléb při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
- nechte jej vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.
Z pekařské směsi se upeče přibližně 1 kg čerstvého chleba.
Značka (výrobce): | Berghofer Mühle |
---|---|
Původ: | Rakousko |
Informace ke skladování: | Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. |
Vlastnosti: | bez umělých aromat, bez umělých barviv |
Původ suroviny: | Rakousko |
Složení
- žitná mouka
- pšeničná mouka
- Celozrnný žitný kvásek
- celozrnná žitná mouka
- voda
- sůl
- bramborové vločky
- koření
- koriandr
- kmín
- fenykl
- anýz
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1357 / 324 kj / kcal |
tuk | 1,5 g |
nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
sacharidy | 65 g |
cukr | 1,8 g |
bílkoviny | 9,4 g |
vláknina | 3,2 g |
sůl | 2,5 g |