Berghofer Mühle Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky, 660 g

Vícezrnný chléb, který si můžete upéct sami!

130,86 Kč 150,00 Kč -13%

(198,27 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Ještě 4 ks skladem

Doručení do pondělí, 07. dubna, pokud objednáte do úterý do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • aromatická a svěží
  • kvalitní žitná a celozrnná mouka
  • do trouby

Produkt č. BHM-47, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991859

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení žitného chleba, 660 g

Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky - 660 g Směs na pečení žitného chleba, 660 g
Berghofer Mühle Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky - 660 g 130,86 Kč (198,27 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení žitného chleba, 660 g 130,86 Kč (198,27 Kč / kg)
Celková cena: 261,72 Kč
Popis

Křupavý a čerstvě vytažený z pece - takový chléb je nejlepší. S touto směsí na pečení od Berghofer Mühle si můžete upéct domácí vícezrnný chléb bez nutnosti použití pekárny. Nejlepší žitná a celozrnná mouka dodávají chlebu výraznou chuť.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • cca 430 g vlažné vody;
  • 1 lžíce slunečnicového oleje.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte přibližně 430 g vlažné vody s droždím a slunečnicovým olejem;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • těsto položte na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě přibližně 30 minut;
  • po uplynutí doby z těsta vytvarujte bochánek a vložte ho do formy vyložené pečicím papírem nebo vymazané tukem;
  • poté těsto přikryjte a nechte znovu kynout, přibližně 30 minut;
  • po uplynutí doby kynutí vložte těsto do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • pečte přibližně 10 minut při 230 °C, poté pokračujte v pečení přibližně 40-45 minut při 180°/185 °C;
  • 10-15 minut před koncem pečení, chléb vyklopte z formy (nutné pouze s pečicím papírem) a pečte bez formy;
  • po upečení by měl chléb při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte jej vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.

Z pekařské směsi se upeče přibližně 1 kg čerstvého chleba.

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení

žitná mouka, špaldová mouka, žitný šrot, žitný kvásek (žitná mouka, Pitná voda, startovací kultury), 2 % slunečnicová semínka, 2 % lněná semínka, 2 % sezam, sůl, ječná sladová mouka, koření (koriandr, kmín, fenykl, anýzová semínka), kyselina mléčná (E207)[1], pražená žitná sladová mouka

  1. okyselovadlo
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1449 / 346 kj / kcal
tuk 4 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
sacharidy 59,1 g
  z toho cukr 1 g
bílkoviny 11 g
vláknina 8,6 g
sůl 1,8 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder