Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Raabtal (výroční), 660 g
Chléb, který si můžete upéct sami!
180,00 Kč
(272,73 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
-
Berghofer Mühle
Směs na pečení bio pohankového chleba
Nejlepší ingredience z ekologického zemědělství!
190,00 Kč(380,00 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení farmářského chleba
Křupavý, chutný a čerstvý!
120,00 Kč(181,82 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného chleba
Pro labužníky, kteří dbají na výživu!
120,00 Kč(181,82 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení vícezrnného chleba
S regionálními surovinami ze Štýrska!
130,00 Kč(196,97 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky
Vícezrnný chléb, který si můžete upéct sami!
130,00 Kč(196,97 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení chleba Vorschuss
Lahodný chléb!
110,00 Kč(166,67 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení špaldového chleba
Ideální pro zdravou výživu!
140,00 Kč(212,12 Kč / kg)
Vlastnosti
- s anýzem, kmínem a fenyklem
- v rustikálním plátěném sáčku
- k pomazánkám, sýru, šunce, atd.
Produkt č. BHM-34, Obsah: 660 g, EAN: 9120036990579
Popis
Při příležitosti 175. výročí založení mlýna Berghofer vytvořila Liane Berghofer se svým týmem speciální směsi na pečení.
V této směsi na pečení chleba udává tón klasické chlebové koření, jako jsou koriandr, anýz, kmín a fenykl. Chuť čerstvého chleba obzvlášť dobře ladí s pomazánkami a jemnou šunkou.
Informace od výrobce
- do směsi na pečení je třeba přidat pouze droždí a vodu;
- směs na pečení byla naplněna do plátěného sáčku a poskytuje hmotnost 1 kg čerstvého chleba
Příprava
- v míse na těsto smíchejte 475 g vlažné vody s droždím (6 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí);
- přidejte směs na pečení a krátce promíchejte dřevěnou lžící;
- doba hnětení: 3 minuty pomalu, 2 minuty intenzivněji;
- těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
- po uplynutí doby odpočinku vytvarujte chlebové těsto do kulatého nebo oválného tvaru a vložte je do vymazané a moukou vysypané formy;
- poté těsto přikryjte a nechte ho znovu asi 20 minut kynout;
- mezitím dobře předehřejte troubu (např. horký vzduch na 230 °C);
- po uplynutí doby kynutí, chléb vyklopte na již horký plech nebo horký kámen na pizzu a vložte do trouby;
- na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
- přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 185 °C přibližně 45 minut;
- po upečení by měl chléb na spodní straně znít "dutě;"
- nechte jej vychladnout na kuchyňské mřížce a pak si pochutnejte.
Značka (výrobce): | Berghofer Mühle |
---|---|
Původ: | Rakousko |
Informace ke skladování: | Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. |
Vlastnosti: | bez umělých aromat, bez umělých barviv |
Původ suroviny: | Rakousko |
Složení
- žitná mouka T960
- celozrnná špaldová mouka
- celozrnná žitná mouka Waldstaude
- celozrnný žitný kvásek
- celozrnná žitná mouka
- voda
- startovací kultury [1]
- sůl
- ječná sladová mouka
- chlebové koření
- koriandr
- kmín
- fenykl
- anýz
- kmín celý
- kvasné bakterie
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1264 / 302 kj / kcal |
tuk | 1,6 g |
nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
sacharidy | 62 g |
cukr | 1,2 g |
bílkoviny | 9,8 g |
sůl | 1,8 g |
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Raabtal (výroční) (čeština)
1 hodnocení v jiných jazycích
5 hvězdiček | | 4 | (100%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 0 | (0%) |
3 hvězdičky | | 0 | (0%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
4 hodnocení
Zatím neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 1 hodnocení v jiných jazycích.
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.