Berghofer Mühle Směs na pečení vícezrnného chleba, 660 g

S regionálními surovinami ze Štýrska!

142,57 Kč 160,00 Kč -11%

(216,02 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Ještě 4 ks skladem

Doručení do pondělí, 07. dubna, pokud objednáte do úterý do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • žitná, špaldová a pšeničná mouka
  • bez konzervačních látek
  • do trouby

Produkt č. BHM-48, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991934

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g

Berghofer Mühle Směs na pečení vícezrnného chleba - 660 g Směs na pečení farmářského chleba, 660 g
Berghofer Mühle Směs na pečení vícezrnného chleba - 660 g 142,57 Kč (216,02 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g 126,18 Kč (216,02 Kč / kg)
Celková cena: 268,75 Kč
Popis

Směs na pečení chleba z žitné, celozrnné špaldové a pšeničné mouky, jehož příprava není složitá! Bochník jednoduše vložte do formy a upečte v běžné troubě. Vůni čerstvě upečeného chleba a jeho lahodná chuť Vám budou odměnou.

Neobsahuje žádné umělé přísady.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • cca 430 g vlažné vody;
  • 1 lžíce slunečnicového oleje.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte asi 430 g vlažné vody s droždím a slunečnicovým olejem;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
  • po uplynutí doby z těsta vytvarujte bochánek a vložte ho do formy vyložené pečicím papírem nebo vymazané tukem;
  • poté těsto přikryjte a nechte znovu kynout, přibližně 30 minut;
  • poté vložte těsto do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 180°/185 °C přibližně 40-45 minut;
  • chléb vyndejte z formy 10-15 minut před koncem pečení (nutné pouze s pečicím papírem) a dopečte bez formy;
  • po upečení by měl chléb při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte ho vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.

Z pekařské směsi se upeče přibližně 1 kg čerstvého chleba.

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení

pšeničná mouka, žitná mouka, celozrnná špaldová mouka, pohanková mouka, kukuřičná mouka, mouka z prosa, žitný kvásek (žitná mouka, Pitná voda, startovací kultury), kamenná sůl, ječná sladová mouka, chlebové koření (koriandr, kmín, fenykl, anýzová semínka), žitný šrot, kyselina mléčná (E207)[1], pšeničné otruby

  1. okyselovadlo
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1424 / 340 kj / kcal
tuk 1,7 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
sacharidy 67,5 g
  z toho cukr 2,6 g
bílkoviny 9,4 g
vláknina 6,6 g
sůl 1,8 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení vícezrnného chleba (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder