Berghofer Mühle Směs na pečení vícezrnného chleba, 660 g
S regionálními surovinami ze Štýrska!
103,70 Kč 130,00 Kč -20%
(157,12 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)
-
Berghofer Mühle
Směs na pečení bio pohankového chleba
Nejlepší ingredience z ekologického zemědělství!
158,97 Kč 190,00 Kč(317,94 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení farmářského chleba
Křupavý, chutný a čerstvý!
94,85 Kč 120,00 Kč(143,71 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného chleba
Pro labužníky, kteří dbají na výživu!
94,85 Kč 120,00 Kč(143,71 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení vícezrnného chleba
S regionálními surovinami ze Štýrska!
103,70 Kč 130,00 Kč(157,12 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení žitného špaldového chleba se semínky
Vícezrnný chléb, který si můžete upéct sami!
103,70 Kč 130,00 Kč(157,12 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení chleba Vorschuss
Lahodný chléb!
92,64 Kč 110,00 Kč(140,36 Kč / kg) -
Berghofer Mühle
Směs na pečení špaldového chleba
Ideální pro zdravou výživu!
114,75 Kč 140,00 Kč(173,86 Kč / kg)
Vlastnosti
- žitná, špaldová a pšeničná mouka
- bez konzervačních látek
- do trouby
Produkt č. BHM-48, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991934
Popis
Směs na pečení chleba z žitné, celozrnné špaldové a pšeničné mouky, jehož příprava není složitá! Bochník jednoduše vložte do formy a upečte v běžné troubě. Vůni čerstvě upečeného chleba a jeho lahodná chuť Vám budou odměnou.
Neobsahuje žádné umělé přísady.
Potřebujete
- 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
- cca 430 g vlažné vody;
- 1 lžíce slunečnicového oleje.
Příprava
- v míse na těsto smíchejte asi 430 g vlažné vody s droždím a slunečnicovým olejem;
- přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
- doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
- těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
- po uplynutí doby z těsta vytvarujte bochánek a vložte ho do formy vyložené pečicím papírem nebo vymazané tukem;
- poté těsto přikryjte a nechte znovu kynout, přibližně 30 minut;
- poté vložte těsto do trouby;
- na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
- přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 180°/185 °C přibližně 40-45 minut;
- chléb vyndejte z formy 10-15 minut před koncem pečení (nutné pouze s pečicím papírem) a dopečte bez formy;
- po upečení by měl chléb při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
- nechte ho vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.
Z pekařské směsi se upeče přibližně 1 kg čerstvého chleba.
Značka (výrobce): | Berghofer Mühle |
---|---|
Původ: | Rakousko |
Informace ke skladování: | Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. |
Vlastnosti: | bez umělých aromat, bez umělých barviv |
Původ suroviny: | Rakousko |
Složení
- pšeničná mouka
- žitná mouka
- celozrnná špaldová mouka
- pohanková mouka
- kukuřičná mouka
- mouka z prosa
- žitný kvásek
- žitná mouka
- voda
- startovací kultury
- kamenná sůl
- ječná sladová mouka
- chlebové koření
- koriandr
- kmín
- fenykl
- anýz
- žitný šrot
- kyselina mléčná (E207) [1]
- pšeničné otruby
- okyselovadlo
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty | pro/na 100 g |
---|---|
Energie/energetická hodnota | 1424 / 340 kj / kcal |
tuk | 1,7 g |
nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
sacharidy | 67,5 g |
cukr | 2,6 g |
bílkoviny | 9,4 g |
vláknina | 6,6 g |
sůl | 1,8 g |