Berghofer Mühle Směs na pečení špaldového chleba, 660 g

Ideální pro zdravou výživu!

140,00 Kč

(212,12 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Skladem od 05. prosince

Proč trvá dodání déle?

Proč trvá dodání déle? Tato položka není v současné době skladem, ale brzy bude dostupná. Zboží si tak můžete předobjednat již nyní, odesláno Vám bude ihned po naskladnění. Zavřít poznámku

Doručení do úterý, 10. prosince

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1.190,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • jemná oříšková chuť
  • nejlepší regionální ingredience
  • žádné umělé přísady

Produkt č. BHM-43, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991873

Popis

Špalda obsahuje kvalitnější bílkoviny, vitamíny a minerály. Je výjimečná také vysokým podílem vlákniny a nenasycených mastných kyselin. S touto směsí na pečení můžete během chvilky připravit jemný špaldový chléb.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • přibližně 440 g vlažné vody.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte přibližně 440 g vlažné vody s droždím;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
  • po uplynutí doby z těsta vytvarujte bochník a vložte ho do formy vyložené pečicím papírem nebo vymazané tukem;
  • poté těsto přikryjte a nechte znovu kynout přibližně 30 minut;
  • dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 230 °C);
  • po uplynutí doby kynutí vložte chlebové těsto i s bochníkem do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 180 °C přibližně 40 minut;
  • chléb vyklopte z formy 10-15 minut před koncem pečení (pouze v případě použití pečicího papíru) a dopečte bez formy;
  • po upečení by měl chléb při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte ho vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.

Z pekařské směsi upečete přibližně 1 kg špaldového chleba.

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení
  • špaldová mouka
  • celozrnná špaldová mouka
  • bramborové vločky
  • celozrnný špaldový kvásek
    • celozrnná špaldová mouka
    • voda
  • ječná sladová mouka
  • sůl
  • koření
    • koriandr
    • kmín
    • fenykl
    • anýz
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota1449 / 346 kj / kcal
tuk1,8 g
   nasycené mastné kyseliny0,3 g
sacharidy61,2 g
   cukr2 g
bílkoviny14,2 g
vláknina5,8 g
sůl2,1 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení špaldového chleba (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder