Berghofer Mühle Směs na pečení špaldového chleba, 660 g

Ideální pro zdravou výživu!

147,25 Kč 170,00 Kč -13%

(223,11 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Ještě 5 ks skladem

Doručení do pondělí, 07. dubna, pokud objednáte do úterý do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • jemná oříšková chuť
  • nejlepší regionální ingredience
  • žádné umělé přísady

Produkt č. BHM-43, Obsah: 660 g, EAN: 9120036991873

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g

Berghofer Mühle Směs na pečení špaldového chleba - 660 g Směs na pečení farmářského chleba, 660 g
Berghofer Mühle Směs na pečení špaldového chleba - 660 g 147,25 Kč (223,11 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení farmářského chleba, 660 g 126,18 Kč (223,11 Kč / kg)
Celková cena: 273,43 Kč
Popis

Špalda obsahuje kvalitnější bílkoviny, vitamíny a minerály. Je výjimečná také vysokým podílem vlákniny a nenasycených mastných kyselin. S touto směsí na pečení můžete během chvilky připravit jemný špaldový chléb.

Potřebujete

  • 9 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí;
  • přibližně 440 g vlažné vody.

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte přibližně 440 g vlažné vody s droždím;
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte;
  • doba hnětení (stroj): 7 - 10 min;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
  • po uplynutí doby z těsta vytvarujte bochník a vložte ho do formy vyložené pečicím papírem nebo vymazané tukem;
  • poté těsto přikryjte a nechte znovu kynout přibližně 30 minut;
  • dobře předehřejte troubu (např. horkým vzduchem na 230 °C);
  • po uplynutí doby kynutí vložte chlebové těsto i s bochníkem do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 180 °C přibližně 40 minut;
  • chléb vyklopte z formy 10-15 minut před koncem pečení (pouze v případě použití pečicího papíru) a dopečte bez formy;
  • po upečení by měl chléb při poklepání na spodní stranu znít "dutě;"
  • nechte ho vychladnout na kuchyňské mřížce a vychutnejte si ho.

Z pekařské směsi upečete přibližně 1 kg špaldového chleba.

Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení

špaldová mouka, celozrnná špaldová mouka, bramborové vločky, celozrnný špaldový kvásek (celozrnná špaldová mouka, Pitná voda), ječná sladová mouka, sůl, koření (koriandr, kmín, fenykl, anýzová semínka)

Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1449 / 346 kj / kcal
tuk 1,8 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
sacharidy 61,2 g
  z toho cukr 2 g
bílkoviny 14,2 g
vláknina 5,8 g
sůl 2,1 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení špaldového chleba (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder